CCK ComfortPlan

Het CCK ComfortPlan is de beste manier om zorgeloos van je lenzen te genieten.
Dit is waar het Contactlens-Centrum voor staat!

Je koopt je lenzen en je vloeistof aan de laagst mogelijke prijs.

De prijs die je betaalt voor je lenzen en vloeistoffen is de laagst mogelijke prijs die je maar kan vinden. Je krijgt tussen 30% en 56% korting op maandlenzen, tussen 23% en 47% korting op daglenzen, en tussen 24% en 68% korting op vloeistoffen.

Je wordt automatisch opgeroepen voor controle.

Normaal is elk jaar een “grote controle” voorzien waarbij we je ogen goed onderzoeken en bespreken hoe het verder kan gaan met je lenzen. Soms zijn er tussentijdse controles nodig, dat hangt af van het type lenzen dat je hebt. Bij myopiecontrole bij kinderen zijn soms elke 3 maand controles voorzien, voor nachtlenzen standaard elke 6 maand,… Je kan ALTIJD tussentijds een afspraak maken voor een extra controle, dit is een gratis service.

Je lenzen worden automatisch besteld, je hoeft er zelf niet aan te denken.

We bestellen automatisch je nieuwe lenzen tegen dat je ze nodig hebt. Zo val je nooit zonder lenzen. We kunnen je lenzen ook gratis naar je opsturen als je er niet om kunt komen. Voor product vragen we een kleine portkost.

Je hebt de zekerheid dat je altijd de meest geschikte lenzen draagt.

Je ogen veranderen, maar ook je leef-omstandigheden veranderen. Er zijn heel veel factoren die een rol spelen in het goed verdragen van je lenzen. Ziekte, medicatie, hormonale veranderingen, stress, leeftijd, voeding, werk, hobby’s, computergebruik, airco, … kunnen oorzaak zijn van het niet meer goed verdragen van je lenzen. Daarop kunnen we inspelen en ervoor zorgen dat je nieuwe lenzen krijgt die beter aansluiten op je huidige levensstandaard zodat je weer comfortabel bent met je lenzen.

Je kan vrij kiezen welke lenzen je draagt. Je combineert zorgeloos tegen de laagste prijs.

Wil je maandlenzen afwisselen met daglenzen, of eens een kleurlens dragen? Het kan allemaal: je kan wisselen van lenzen zoveel je wil, en je koopt ze altijd aan tegen bodemtarief.

Alle controles, nazorg, heraanpassingen, begeleiding en service zijn inbrgrepen

Controles zijn het belangrijkste als je lang lenzen wil dragen. Ook al voel je niks, soms ontdekken wij al problemen nog voor jij ze voelt. En dan kunnen we advies geven of van lenstype of van vloeistof veranderen. Het opnieuw uitmeten en heraanpassen met andere types lenzen is gratis: je kan proberen zoveel je wil. Heb je nadien nog vragen of moeilijkheden: we zijn er altijd voor jou!