Meerwaarde

Gedreven door onze passie voor contactlenzen willen we dat jij van jouw lenzen geniet, dat je de wereld mag ervaren met een heldere blik, in alle comfort, veiligheid en welbehagen.

Het is onze wens om jou een schitterend zicht te geven, om je ogen te laten stralen, om ervoor te zorgen dat jij gelukkig bent met je contactlenzen.

Daarom hebben we het CCK ComfortPlan ontwikkeld: dankzij het CCK ComfortPlan ben je er zeker van dat je altijd scherp ziet, dat je ogen altijd in de beste conditie blijven, en dat je steeds de meest geschikte lenzen draagt.

Succesvol lenzen dragen steunt op 3 pijlers:

  • Vervang je lenzen wanneer je ze moet vervangen
  • Gebruik de aanbevolen vloeistoffen
  • Laat je ogen regelmatig controleren

Als je beseft hoe kostbaar je ogen zijn, dan vertrouw je je ogen enkel toe aan iemand die dagdagelijks bezig is met ogen en die de nodige kennis heeft.

We streven naar een life-time mogelijkheid om lenzen te dragen.  Bij ons kun je van 8 tot 88 jaar lenzen dragen.

Inderdaad: het is mogelijk om vanaf 8 jaar lenzen te dragen.  Kinderen zijn meestal erg goed met lenzen.  We hebben zelfs een programma waarbij we de bijziendheid constant monitoren: van zodra de bijziendheid te snel achteruit gaat kunnen we die bijziendheid gaan remmen met bvb nachtlenzen.  Het CCK ComfortPlan is voor kinderen bijzonder voordelig.

Lenzen-dragen is een life-chanching ervaring, het geeft zoveel meerwaarde aan je leven.  Maar om veilig en goed lenzen te dragen ga je best bij een specialist: wij helpen je van begin tot einde, geven raad, advies, wij hebben up-to-date kennis, en we evolueren mee met jouw ogen.  Lenzen-dragen is een lange-termijn visie: je wil vandaag lenzen dragen, maar over 5 jaar ook nog, en over 50 jaar ook nog, tot je 88 zeg maar: dan moet je je laten begeleiden.  En da’s nu net waar wij steengoed in zijn!  Je bent welkom!