Oog Make-Up

Je wil uiteraard je ogen nog mooier maken waardoor je je op en top vrouw voelt. En daarvoor gebruik je oogmake-up. Maar kun je zomaar gelijk welke make-up gebruiken als je lenzen draagt? Het antwoord is neen. In make-up wordt veel gebruik gemaakt van was, in de goedkopere merken (drogisterij) gebruikt men tot 30-35% was, in de parfumerie vind je al betere producten met ongeveer 20% was, in de apotheek vind je nog schaarse producten van rond de 10% was, maar de beste oogverzorging is die van EyeCare: die bevat maximum een goeie 3% was.

Het was is nodig om de producten vloeibaar en plakkerig te maken zodat het aan je ogen blijft kleven. Echter, te veel was is slecht voor je lenzen, want was blijft aan je lensmateriaal hangen waardoor je lenzen vettig en vuil worden, en daardoor droogte en discomfort kunnen veroorzaken.

EyeCare is hoog-tolerant, dit is nog beter dan anti-allergisch. Zelfs mensen met zware allergie en ook kankerpatiƫnten kunnen de EyeCare producten wel verdragen, in tegenstelling tot andere merken. De prijzen liggen zeer goed, zeker voor de superieure kwaliteit die je krijgt.

Het gamma van EyeCare is vrij stabiel: ook na vele jaren blijf je je lievelingskleur vinden. Het gamma is heel ruim, wij hebben een selectie gemaakt van de topproducten die met ogen te maken hebben: oogpotloden, mascara’s, oogschaduw, demaquillant,…

 

De nieuwste mascara van Eye-Care is de Volumateur Waterproof. Een super product zonder was en toch blijft die de hele dag zitten, zelfs met zwemmen!